Free shipment in BE on order above €100

Fashion Revolution Week

Soulful Sessions

Fashion Revolution is een internationale beweging die oproept beter stil te staan bij de duurzaamheid en herkomst van je kledij. In het kader van de Fashion Revolution Week in Hasselt organiseert DétaiL een Soulful Session.

Het is een inspirerend moment waarin de oprichters Bob en Céline hun Indiaas fair fashion verhaal toelichten. Met de insteek van #whomademyclothes geven we je de uitleg over de herkomst van de DétaiL accessoires en stellen we je voor aan de Indiase makers. 

We gaan dieper in op de inspiratie voor onze nieuwe collectie en wat er leeft achter de ontwerpen. Daarnaast hebben we het over de kracht van de natuurstenen die we gebruiken voor onze juwelen. Ontdek welke steen het best bij jou past!

Gepaard met een Indiaas hapje en drankje kan je tijdens de Soulful Session de DétaiL collectie leren kennen. Bovendien krijg je er dan 10% korting.

De sessie is volledig gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan je hieronder doen!


-------------
Soulful Session
Donderdag 21 april - 19u30
DétaiL flagship store
Facebook event

 

------------

Chai Moment

Daarnaast is er van 19 tot 26 april elke namiddag een Chai Moment in de winkel. Spring je dan binnen, dan vertellen de oprichters met veel plezier over het verhaal achter hun assortiment terwijl jij van een Indiase Chai thee geniet. 

Inschrijven

Schrijf je in via deze link.

Schrijf je in via deze link.